Известие

Collapse
No announcement yet.

едно питане ... 146 TS 1,8 да или не ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги,......италианците произвеждат коли за ценители,нещо като англичаните с аустин мартина-оплакват се че била чуплива и с много забележки но като стане време за избор........това е марката

АЛФА РОМЕО-ФЕРАРИТО НА БЕДНИЯ
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Абе момко, абе хора!
      Стари коли караме и е ясно, че ще имат проблеми - нормално е!
      Що се стряскаш от оплаквания от Алфа - ами то тук е мястото за оплакванията и за помощ. И като ги видиш на куп

Аз лично карах Nissan Primera 1,6 16V /95г/, Volvo 460 TI 130кс. /96/ , BMW 735 / 94г / , Ford , Golf , и тнт. и тнт.
      Сега карам Алфата от подписа ми и знаеш ли кво ?!
      Не знам кой и как я е карал преди мен, ама тва е най-добрата ми кола до сега !
      1.Еми смених кнсумативи - НА КОЯ КОЛА НЕ СМЕНЯШ ?!
      2.Свещи - НА КОЯ КОЛА НЕ СМЕНЯШ ?!
      3.Чаркове по окачването - НА КОЯ КОЛА НЕ СМЕНЯШ ?!
      4.Накладки - НА КОЯ КОЛА НЕ СМЕНЯШ ?!

Всичко е въпрос и на късмет и знания !
      Почти всички "майстори" се оплакват от "италианките", откачих от нерви да разпитам всеки , който познавам - ЗАЩО не е доволен от тях - смислен отговор не чух Или поне отговор в който да личи познаване на италианските коли или проблемите с тях.
      Ами то и Мерцедес връщаха цели свой серии за ремонти нали ?

Та , според мен , въпроса е на каква кола ще попаднеш!
      На чисто нов Ford Focus - скоростната му кутия дефектира 2 пъти за 6 месеца......служебен
      Ами купи го след тва, да ти види душата ремонти !

Та успех с избора Ти на кола ! Но да знаеш че ALfa Romeo e СУПЕР приятна и красива кола - и Ти прави душевен оргазъм да я караш !
      А то тва е едно от най важните неща нали ?

Май взех и Аз да звуча като сектант
      Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Май взех и Аз да звуча като сектант Shocked Laughing Laughing Laughing
        Рано или късно,е неизбежно
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Nobody
          Първоначално публикувано от zaryto
          Всеки се оплаква от нещо,а като го питаш казва моята кола е от най-хубавите! Автомобил като автомобил.Има и положителни страни има и отрицателни естествено.Зависи какво търсиш.Ако искаш спортен,красив,луксозен автомобил със скъпа поддръжка и висок разход,който да ти доставя удоволствие,значи търсиш Алфа Ромео.Ако искаш здрава каруца,която да лашкаш безмилостно по българските пътища,нисък разход и евтина поддръжка се ориентирай към нещо немско.Алфата е като скъпо бижу,с което може да се изфукаш и да си доставиш удоволствие,но няма нищо общо със селскостопанска техника.
          изказването направо чупи мивки прав си колега прав си .

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
          Може да си вземеш и от форума , доказана и подържана кола , на добри пари Ти реши
          Както колегата казва това е най лесния начин да вземеш читава колица без да се чудиш дали си се пр****ал
          za 3...4000 хиляди ше ми вземе дедовия
          нали знаеш колко се дават преди това да я направиш читава!
          едно е да я вземеш штот ти харесва а друго защото ти се вижда тънка
          145 1.4 TC 2000

Comment

Re: едно питане ... 146 TS 1,8 да или не ?

Първоначално публикувано от Ivan_ivanov
            искам да попитам ,дали има някои собственник на алфа 145-46 които да не е ревнал от някои дефект ?или проблем ? 1996-98 година...
            ....>щте се обаснова -
            искам да си купа такава кола ,но има едно голямо -но защто които питам почти всеки се оплаква от марката ,несам чул някои да каже : "евала купих си железен автомобел, само горево и консумативи и си карам и сам доволен " -ИМАМ ВАЗМОЖНОСТ ДА ДАМ 3-4000 ХИЛ ЛЕВА (146 - 1.8TS ) И 500 ЛВ ЗА КОНСИМАТИВИ ... САМО НЕЗНАМ ДОКОГА ЩТЕ Я КАРАМ ???
            (имам от 1 година бмв 318 стар модил 1800 мотор без екстри 1989 год на газ гори ми 10 газ или 10 бензин на далго несан пипал нищтичко по него доже и ремак несам сменял какво ли несам го правил ,не е дало дефект или проблем ,нито сом чул някои да реве от тази марка ,кажете ми чесно- да си давам ли парите за алфа или не ?ама чесно ме кажете няма кои да питам -питам вас ...)
            Най-напред поне според мен кола на която само да сипваш и да караш няма, е може би служебната е таъв тип. Ако искаш да дадеш не пове4е от 500 лв за обслужване май не е твоята кола тая алфа. Аз самия НЕ карам Алфа, а една jetta 91 година и тя общо взето не ми създава ядове, а и дори да създава е евтина за подръжка. Макар да съм про4ел много неща за тая кола и да съм разбрал 4е наистина има неща които я вкарват в графата на така наре4ените проблемни марки към които пове4ето хора са скипти4но настроени знаеш ли защо пак искам да карам Алфа. Ами защото съм луд! - Седни в една подобна, и ти ще полудееш. То е като с жените хем искаме мацката до нас да е лъскава и да събира погледите на другите около нас, ама не може лъскава кака без да и купиш грим . Абе ...... разбирайте ме както искате, ама колата......... НЯМА ДРУГА ТАКАВА КОЛА!!!
            VW Jetta 1.8 90 hp - сега
            Устремен да стане собственик на АЛФА

Comment

Най-добре лачената мадама в наточената Алфа! Ама ти тряяя две илядо лееа заплата
              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Алфата е като скъпо бижу,с което може да се изфукаш и да си доставиш удоволствие,но няма нищо общо със селскостопанска техника.
                Изби рибата с това.
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Ем чи ко ся.. Адам Опел например е почнал да произвежда шевни машини през 1862 година и след има няма 40 години през 1899 решил човека автомобили "Дарак" да произвежда по лиценз да някакъв французин Александър Дарак.Алфа Ромео нито са произвеждали дараци,нито са правели шевни машини,та това имах предвид.
                  Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                  За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

То тази "болест" наречена АЛФА РОМЕО е заразна ...
                    Баща ми си купи, като му хвалеха алфите и беше направо възхитен, когато го возеха.. след това брат ми се сдоби с алфа и накрая аз не издържах :P .... когато я търсих гледах какви ли не бараки, но мярна ли някъде алфа и там ми оставаше погледа и не съм слушал никой дали е евтина или скъпа поддръжката .. просто намерих една, която ми беше по джоба и я купих .. след това я постегнах и сега всеки знае какво е чувството когато караш Алфа .... Та мисълта ми беше, че ако усетиш, че това е колата за теб по-добре не се чуди ами взимай ...
                    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Re: алфа

Първоначално публикувано от kajoooo
                      ALFA ROMEO се взима със СЪРЦЕ!
                      Виждаш я за първи път и се влюбваш в нея!
                      Мислиш си за това колко гори и колко са и скъпи частите, А като се качиш във нея просто забравяш за всичко и ти е страшно кеф
                      КОЛА ЗА ЦЕНИТЕЛИ
                      Ей това е истината,карал съм мн.коли,и съм се возил в още повече но в Алфа не бях, преди година когато тръгнах да си купувам кола,отидох с нагласата за АудиБ4-80, но когато я видях тая мойта и като я пробвах, направо се влюбих в нея,казах си ей те тая ще да е, и нарочно съм се преструвал че не ми харесва та да мога да смъкна цената,а от вътре ми идеше направо да я зимам без пазарлък, вярно е че изръсих по нея още толкова пари за една година но си я харесвам и ако ще взимам друга ще е пак Алфа но този път мин.2000куб., искам да кажа и за окачването, елате да видите тука кви дупки има по наще пътища в Добрич, а аз си я карам повечето в града и то като състезател, нали за това я взех, окачването не мръдна една година,едва на скоро сменях носачи щото леко ударих дясното колело и се разхлопа ,но сега си е пушка.
                      146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                      146 1.4 twin spark 97 junior за части
                      146 1.8 twin spark 97 - продадена
                      156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Най-добре лачената мадама в наточената Алфа! Ама ти тряяя две илядо лееа заплата
                        ба кажи речи и с толкова не става - най накрая мацката остава ма алфата се чупи
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Направи като мене....Разхождам се да си търся кола....Каквато й да е само да ми хареса..и гледам една черна машина стои насред една автокъща, някак тежкарски стои. Откроява се от останалите безлични същества (коли). Стои така намръщено, злобно в автокъщата и едновременно величествено. Все едно не й пука, че има още 50 коли в тая къща, които са напудрени накипрени и чакащи някой да ги хареса. Стои и мълчи. След кратък оглед на колата, казах на момчето което се опитваше да ме омагьоса, че съседния Ровър 200 е 200 пъти по добър, му казах....тая ще е...дай да направим едно кръгче. Човека я изкара, не го болеше че няма номера (отвън имаше полиция). Изряза я на всички предавки като покрай полицаите мина поне със 130. След това я покарах аз и вече знаех че ще се прибера вкъщи с тая кола. Не съм минавал прегледи, не съм викал с мен специалист по коли. Взех я със заторен разум и отворено сърце. Още по голямо беше удоволствието по пътя от Пловдив до Сливен, е няма такъв кеф. Взимай Алфа...
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                              Направи като мене....Разхождам се да си търся кола....Каквато й да е само да ми хареса..и гледам една черна машина стои насред една автокъща, някак тежкарски стои. Откроява се от останалите безлични същества (коли). Стои така намръщено, злобно в автокъщата и едновременно величествено. Все едно не й пука, че има още 50 коли в тая къща, които са напудрени накипрени и чакащи някой да ги хареса. Стои и мълчи. След кратък оглед на колата, казах на момчето което се опитваше да ме омагьоса, че съседния Ровър 200 е 200 пъти по добър, му казах....тая ще е...дай да направим едно кръгче. Човека я изкара, не го болеше че няма номера (отвън имаше полиция). Изряза я на всички предавки като покрай полицаите мина поне със 130. След това я покарах аз и вече знаех че ще се прибера вкъщи с тая кола. Не съм минавал прегледи, не съм викал с мен специалист по коли. Взех я със заторен разум и отворено сърце. Още по голямо беше удоволствието по пътя от Пловдив до Сливен, е няма такъв кеф. Взимай Алфа...

НЕ МИСЛИ ЗА МАРКА ....... ПРОСТО ПОЧУВСТВАЙ СИЛАТА.
                              И НЕКА СИЛАТА ДА БЪДЕ С ТЕБ !
                              Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                                ба кажи речи и с толкова не става - най накрая мацката остава ма алфата се чупи
                                Ма тва щот е Алфа или щото... просто е втора мотика
                                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X